Polírozás

POLÍROZÁS

Autókozmetikás kollégánk szeretettel vár benneteket polírozásra 🙂

A következő szolgáltatások közül választhatsz:

Taxipolírozás: Tisztító polírozás, közeli időpontokkal

Egy lépcsős fényesítő polírozás: Kátrány és röprozsda oldás, lakktisztító gyurmázás után egy közepes erősségű polírozópasztával és koronggal dolgozunk, a lakkozás keménységétől és állapotától függően 15-35% karcot tudunk eltávolítani, a felület újra ragyogóan csillogó és vízlepergető lesz, egy fél év tartósságú keménywaxnak köszönhetően.

Két lépcsős polírozás: Kátrány és röprozsda oldás, lakktisztító gyurmázás után először egy durvább koronggal és pasztával dolgozzuk át, majd visszafinomítjuk egy kisebb szemcsés kombinációval, hogy elkerüljük a hologramosodást. A lakkozás keménységétől és állapotától függően 50-75% karcot tudunk eltávolítani, a felület újra ragyogóan csillogó és vízlepergető lesz, egy fél év tartósságú keménywaxnak köszönhetően.

Három lépcsős korrekciós polírozás: Kátrány és röprozsda oldás, lakktisztító gyurmázás után egy erőteljes paszta/korong kombinációval indítunk, majd addig tovább sem lépünk a következő lépcsőhöz, amíg mindent ami fizikálisan eltávolítható karc, el nem tüntettünk. Természetesen a rétegvastagságot figyelembe véve, hogy azért maradjon rajta :). Ezután egy alapos közepes, majd egy finom szemcsés finish kombináció következik, hogy megszüntessük a hologramokat. Korrekciós polír végeredményeként szintén jár a fél év tartósságú keménywax, viszont itt már érdemes elgondolkodni egy kerámiabevonat kezelésen is.

Kerámiabevonat: Védje meg fényezését a kémiai sérülésektől kerámia bevonattal! Többféle termék közül válogathat, melyek külömböző élettartamúak.

Mitől védi a karosszériát a kerámia bevonat?

CSAPADÉK, UV-SUGÁRZÁS ÉS ERŐS NAPFÉNY, MADÁRÜRÜLÉK, ROVARMARADVÁNYOK, NÖVÉNYI
NEDVEK, SZÁLLÓROZSDA ÉS MEGANNYI EGYÉB SZENNYEZŐDÉS

Gyártótól függően több évig a felületen lesz (amennyiben megkapja az utóápolást és tudatosan óvod).Nagyfokú hidrofób-vízlepergető hatás: A vízcseppek nem tudnak szétterülni a felületen, gömbölyű cseppekbe gyűlnek és legördülnek.Nagyobb színmélységet kölcsönöz a fényezésnek és fényesebb, tükrösebb felületet.UV védelmet kapunk, hogy ne mattulhasson be a fényezés.A szennyeződések kevésbé tapadnak be a fényezés pórusaiba, így sokkal könnyebb tisztítani és tisztán is tartani.A felületre került rovarmaradványok, madárürülék és fanedvek ugyan továbbra is veszélyt jelentenek, de kerámiabevonattal jóval több időnk van arra, hogy ezeket eltávolítsuk, mielőtt kárt tenne az autóban. Nem kell azon görcsölnünk a tengerparton ücsörögve, hogy SOS le kellmosnunk a kocsit, különben az autópályás bogarak nyomai egy életre megmaradnak, ráér amikor hazaérünk a nyaralásból.

HAB A TORTÁN – AVAGY HOGYAN TUDJUK MÉG EZT IS FOKOZNI? Elérhető kerámiabevonat szélvédőre is! 80 km/h feletti sebességnél akár ki is kapcsolhatjuk az ablaktörlőt az esőben, mert a vízcseppek egyszerűen lefutnak a szélvédőről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.