Autófóliázás

AUTÓFÓLIÁZÁS

Kedves látogató!

Meguntad az autód színét? Esetleg céges dekoráción gondolkozol? Mindenben tudunk neked segíteni. Hexis és Avery Dennison gyártmányú fóliákra esküszünk, ezek prémium anyagok, rengeteg elérhető szín áll rendelkezésre, melyek közül személyesen műhelyünkben válogathatsz a színkártyákból. Munkánkra 1 év garanciát vállalunk. Hívj minket bátran, várunk szeretettel ingyenes állapotfelmérésre!

Miért érdemes autót csomagolni?

*A fólia alatt megőrizheted az autó gyári színét, ha megunod egyszerűen eltávolítható.

*Amíg a fólia rajta van a karosszérián, az eredeti festés nem karcolódik, nem érik környezeti behatások. (Persze ha nem féltéglával karcolgatod 🙂 )

*A csomagolás olcsóbb mint a fényezés

*Olyan színeket is választhatsz, amik fényezéssel nem, vagy nagyon drágán és körülményesen megvalósíthatóak.

*Teljesen egyedi, és személyre szabott színkombinációkat/dekorációkat tudunk megvalósítani.

Milyen előkészületek szükségesek?

A fóliának szüksége van egy jó tapadófelületre, tehát egy ép fényezésre. Amennyiben vannak hibás elemek, személyesen kell egyeztetnünk a megfelelő előkészületekről.

Mi történik az autómmal fóliázás során?

1. Első körben nagyon alapos tisztítást kap a karosszéria, leoldjuk a szállórozsdát, a kátrányt, lakktisztító gyuzmázást kap, és külömböző felületkezelő anyagokkal zsírtalanítjuk.

2. Minden mozdítható elemet szétszerelünk, hogy hozzáférjünk minden szegletéhez: pl lámpák, tetősínek, gumikéderek, műanyag rácsok, majd ezek alatt is letakarítjuk az autót.

3. A megálmodott fóliát leszabjuk elemenként, a grafikákat helyükre igazítjuk.

4. Szakképzett kollégáink a lehető legprecízebben applikálják a fóliát.

5. A felragasztott fóliát átsütjük, így aktiválva a ragasztóréteget a tökéletes tapadásért.

6. Összeszerelés következik, majd munka után 24 órát pihen az autó fűtött műhelyben.

Fóliázott autók karbantartása

Csomagolás után, kérjük 2 hétig ne mosd az autót! A fólia tartósságát befolyásolja a kiválasztott fólia saját gyártó által előírt élettartama, ezt kérlek vedd figyelembe!

Fóliás autó mosásánál a következőket ajánlom figyelmedbe:
A kefés mosókat lehetőleg kerüljük, magasnyomású mosóval a fólia letapasztott széleit csak messziről, nagyon kíméletesen tisztítsuk. A legjobb amit tehetsz vele, ha kézi mosóba viszed, ahol vödrös-szivacsos módszert alkalmaznak.
Időközönként a fóliát érdemes polírozni, hogy felfrissítsük egy kicsit, illetve ápoló és védőbevonatokat is tudunk neked rá tlepíteni, mindebben állunk későbbi rendelkezésedre.

Hosszú távon érdemes kerülni a tűző napot, amikor nyáron parkolóhelyet választunk 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.